Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@07:43:10 GMT

آرامش شرق اصفهان ارمغان یک پروژه ۲۰ ماهه

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۸۰۱۲

آرامش شرق اصفهان ارمغان یک پروژه ۲۰ ماهه

شهرها به مثابه یک موجود زنده همواره در حال توسعه بوده و مانند هر ارگانیزم دیگری در حال رشد کمّی و کیفی هستند، در این مسیر رشد و حرکت تکاملی بخش‌های جدیدی به شهر اضافه شده و بخش‌های قدیم تغییراتی می‌یابد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کلانشهر اصفهان نیز بر مدار توسعه حرکت کرده و درصدد اجرای پروژه‌های اساسی و زیرساختی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این اقدامات بسیار مهم و حیاتی در قسمت شرق اصفهان با اجرای رینگ چهارم حلقه حفاظتی شهر اصفهان رقم خورد تا بر این اساس مشکل تردد خودروهای سنگین داخل شهر به صورت زیربنایی رفع و عبور و مرور تسهیل شود.

پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع غیر همسطح شهید سلیمانی یکی از پروژه‌های مهم در مسیر رینگ حفاظتی شهر است که از فروردین ماه ۹۸ اجرایی شد؛ این پروژه که در پنج پل غیرهمسطح طراحی شده است در روان سازی ترافیکی شرق اصفهان تأثیر بسزایی دارد.

با احداث مجموعه پل‌ها و تقاطع غیر همسطح سردار شهید سلیمانی نه تنها مردم اصفهان بلکه مردم سایر شهرهای کشور از جمله شهرهای یزد، شیراز، زاهدان، بندرعباس و غیره نیز که از این مسیر با سختی و پذیرش ریسک خطر عبور می‌کردند، به راحتی تردد می‌کنند.

در این راستا به منظور اطلاع هر چه بیشتر شهروندان از ابعاد مختلف اجرای پروژه سردار شهید سلیمانی، گفت و گویی را با «ایرج مظفر» معاون عمران شهری شهردار اصفهان انجام داده‌ایم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

از روند اجرای پروژه سردار شهید سلیمانی بگویید.

پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع غیر همسطح سردار شهید سلیمانی در کیلومتر صفر حلقه حفاظتی شهر و در مجاورت کارخانه قند قرار دارد.

عملیات اجرایی احداث این پروژه اردیبهشت سال ۹۸ آغاز شد؛ برای تکمیل پل شهید سلیمانی قرارداد ۲۴ ماهه با پیمانکار وجود داشت، اما با کار جهادی ظرف ۲۰ ماه به پایان رسید. با آغاز عملیات اجرایی پروژه سردار شهید سلیمانی و مشکلات مربوط به مسیر ورودی و خروجی ضلع غربی میدان مرکزی میوه و تره بار، تغییرات عمده‌ای در این پروژه انجام و منجر به افزایش احجام پروژه شد.

همچنین مقدار زیادی تأسیسات در مسیر پروژه از جمله آب، گاز، برق، فاضلاب و… وجود داشت، اما علی رغم تمام سختی‌ها و مشکلات، شهرداری اصفهان با توجه به مقادیر زیادی که به این پروژه اضافه شد، مراحل نهایی آن را به اتمام رساند به طوری که با تکمیل عملیات بتن‌ریزی، دیواره‌سازی تمام پل‌ها همچنین عملیات جدول‌گذاری و آسفالت آن انجام شد.

در خصوص ابعاد فنی پروژه سردار شهید سلیمانی توضیح دهید؟ این پروژه در چند سطح اجرایی شده است؟

مساحت کل محدوده این پروژه حدود ۲۰ هکتار است که حدود یک هزار و ۴۰۰ متر آن در طول حلقه حفاظتی و یک هزار و ۵۰۰ متر در مسیر خیابان جی تحت تأثیر اجرای این پروژه قرار دارد.

این پروژه دارای پنج پل در چهار سطح است که پل شماره یک به طول ۴۹۳ متر و عرض ۱۴ متر و ۳۰ سانتی متر برای حرکت شرق به جنوب و در ارتفاع مثبت ۱۴ احداث شده است.

پل شماره دو پروژه سردار شهید سلیمانی به طول ۲۰۰ متر و عرض ۱۷ متر و ۹۰ سانتی‌متر برای حرکت از سمت شمال به جنوب در ارتفاع مثبت هفت است.

پل شماره سه به طول ۱۷۷ متر و عرض ۱۷ متر و ۹۰ سانتی‌متر برای حرکت جنوب به شمال در تراز هفت متر احداث شده و پل شماره چهار به طول ۱۰۶ متر مربع و عرض ۱۸ متر و ۲۵ سانتی‌متر در سطح مثبت هفت است که حرکت غرب به شمال و جنوب به شرق از طریق لوپ‌های احداثی در ضلع شمال به جنوب تقاطع را تسهیل کرده است.

پل شماره پنج ۱۲۵ مترمربع و عرض ۱۴ مترمربع به صورت زیرگذر در سطح منفی هفت متر، حرکت شمال به شرق را انجام می‌دهد؛ در مجموع می‌توان گفت در این پروژه تمام حرکت‌ها به صورت غیر همسطح انجام می‌شود.

مساحت کل پل‌سازی انجام شده ۱۷ هزار و ۶۴۰ مترمربع بوده و مسیرهایی که در این پروژه ساخته شده، رمپ A گردش به راست جنوب به شرق به طول ۴۳۹ متر و عرض ۱۱ مترمربع، لوپ A که گردش به چپ غرب به شمال به طور ۲۹۵ متر و عرض ۱۱ متر، رمپ B گردش به راست شرق به شمال به طول ۶۰۹ متر و عرض ۱۱ متر، لوپ B حرکت گردش به چپ جنوب به شرق به طول ۳۳۰ متر و عرض ۱۱ متر، رمپ C گردش به راست شرق به جنوب به طول ۴۳۸ متر و عرض ۱۱ متر، رمپ D گردش به راست شمال به غرب به طول ۵۷۰ متر و عرض ۱۱ متر است.

اتصال به پل یک از مسیر شرق، یک هزار و ۱۴۳ متر با عرض ۱۱ متر و اتصال رمپ زیرگذر پل پنج از طریق شمال تا خروجی آن ۸۵۷ متر به عرض ۱۱ متر است؛ همچنین باند شرقی حلقه حفاظتی یک هزار و ۴۰۰ متر با عرض ۱۶ متر و باند غربی حلقه حفاظتی به طول یک هزار و ۴۰۰ و عرض ۱۶ متر است.

در مجموع در پروژه سردار شهید سلیمانی یک هزار و ۳۶۲ مترمربع با عرض متوسط ۱۴ متر و ۸۵ سانتی‌متر کندرو احداث شده است.

مساحت کل آسفالت انجام شده در این پروژه ۱۲۲ هزار مترمربع با ضخامت ۱۰ تا ۱۲ سانتی‌متر (به صورت متغیر) است؛ از احجام دیگر این پروژه برای دفع آب‌های سطحی، دو سپتیک ۱۲۰ مترمکعبی با یک سپتیک ۱۸۰ مترمکعبی و یک سپتیک ۶۰ مترمکعبی همراه با ۵۶ حلقه چاه جمع آوری و دفع آب‌های سطحی است.

در این پروژه حدود سه هزار و ۳۰۰ مترمربع نرده‌گذاری در قسمت‌های مختلف متناسب با پل‌ها، یک هزار و ۱۰۰ متر گاردریل گذاری، هشت هزار و ۳۰۰ تن آرماتور بندی، ۷۰ هزار مترمکعب بتن‌ریزی، ۶۷ هزار مترمربع قالب بندی، ۵۰۰ هزار مترمکعب عملیات خاکی، بیس و ساب بیس، حدود ۱۳ هزار متر طول حفاری شمع‌ها با ارتفاع ۱۵ تا ۴۵ مترمربع انجام شده است.

مجموع مساحت فضای سبزی که در اثر احداث این پروژه برای شهر ایجاد شده ۶۹ هزار و ۸۰۰ مترمربع است.

هزینه‌های اجرایی برای پل که دارای قرارداد با سازمان عمران است، حدود ۱۳۰ میلیارد تومان بوده و ۱۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نیز با شرکت‌های تاسیساتی تهاتر یا دیگر اقدامات انجام شده است.

برای اجرای فضای سبز پروژه سردار شهید سلیمانی حدود ۳.۳ میلیارد تومان هزینه شده و برای روشنایی پروژه پنج میلیارد تومان و حدود سه میلیارد تومان برای نورپردازی پروژه اعتبار در نظر گرفته شده است.

‌ویژگی‌های بارز پروژه سردار شهید سلیمانی کدام است؟

پروژه مجموعه پل‌ها و تقاطع غیر همسطح سردار شهید سلیمانی یکی از بزرگترین پروژه‌های اجرا شده شهرداری اصفهان در سال‌های اخیر است که از نظر شکل سازه و معماری برای آن ۱۲ ستون V شکلی برای اولین بار در ایران طراحی و اجرا شده و ترافیک شرق شهر اصفهان با اجرای این پروژه به طور چشمگیری کاهش یافته است.

این حجم از کار با توجه به حدود ۲۲۵ قراردادی که معاونت عمران منعقد کرده با همدلی، همراهی و حمایت‌های بی دریغ مدیریت کلان شهری به ویژه شهردار اصفهان و اعضای شورای اسلامی شهر، معاونان، مدیران، مشاوران و ناظران مشاوری حاضر در کارگاه‌های عمرانی همچنین پرسنل ستادی معاونت عمران، در موعد مقرر محقق شده است.

امیدوارم بتوانیم با همین عزم ادامه رینگ تا تقاطع آفتاب را در سال ۱۴۰۰ به پایان برسانیم تا شاهد تأثیر بسزای آن در کاهش ترافیک و آلایندگی‌ها باشیم.

کد خبر 485185

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سردار قاسم سليمانی معاون عمران شهری شهرداری اصفهان کلانشهر شهر پروژه هاي عمراني شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پروژه سردار شهید سلیمانی میلیارد تومان گردش به راست حلقه حفاظتی انجام شده سانتی متر یک هزار انجام شد هزار متر پل شماره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری این کلان‌شهر با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان اظهار کرد: از ویژگی‌های نسخه جدید این نقشه راه می‌توان به مشخص شدن ابعاد و الزامات هوشمندسازی، شاخص محور شدن اهداف، زمان‌بندی آن‌ها و توجه به بلوغ شهرداری و شهر در مرحله آغاز یا توسعه پروژه‌ها در طول سه سال آینده برای شهرداری اصفهان اشاره کرد.

وی افزود: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان چهاردهم اسفند ۱۴۰۲ با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: ویژگی‌های جدید نقشه راه در سه محور خدمات شهرداری، شهروندی و موضوعات شهری تفکیک شده است، این دسته‌بندی به پایش شاخص‌های هر محور برای کنترل پیشرفت برنامه و پروژه‌ها به‌صورت متوازن در هر سه محور و به هوشمندسازی شهر اصفهان کمک خواهد کرد.

فردانی گفت: بهره‌وری و کارایی در ارائه خدمات، حمل‌ونقل عمومی، پارکینگ‌ها، تقاطع‌ها، همچنین کاهش آلودگی هوا، آبیاری فضای سبز و مدیریت هزینه‌های نگهداری آن، تعمیرات (نت) و انرژی در شهر بر اساس برنامه ۱۴۱۰ شهرداری اصفهان و برگزاری بیش از ۳۰ جلسه در طول هفت ماه با معاونت‌ها، ادارات کل و سازمان‌های شهرداری اصفهان از موضوع‌های اولویت‌دار شهرداری اصفهان است.

وی ادامه داد: نقشه راه هوشمندسازی ارائه شده با بیش از ۶۰ طرح، بر اساس مستندات هوشمندسازی شهرهای فیلادلفیا (مرکز ایالت پنسیلوانیا آمریکا) کاردیف (مرکز کشور ولز بریتانیا) استانداردهای سری ISO ۳۷۱ xx و مقالات معتبر علمی درباره شهر هوشمند (از جمله گزارش سال ۲۰۱۸ مؤسسه مکینزی) استخراج و برای اجرا تا ۱۴۰۷ ارائه شده است.

فردانی اضافه کرد: بر اساس طرح‌های مذکور و نیازسنجی انجام شده از معاونت‌های شهرداری اصفهان، ۳۵ پروژه برای ۱۴۰۳ تعیین شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل پروژه‌های مرکز پایش و مدیریت هوشمند شهر، توسعه شبکه ارتباطی شهر، پلتفرم اینترنت اشیا شهر هوشمند، توسعه تقاطع‌های هوشمند شهر اصفهان و افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها، اجرای پایلوت منطقه شهرداری به‌صورت غیرحضوری، پایش تخلفات شهری و توسعه سامانه‌های موجود با رویکرد افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها همچون شبکه ارتباطی فیبر نوری اختصاصی شهرداری، مدیریت مکان‌مند ناوگان خودروهای شهرداری، سامانه رصد و پایش اطلاعات شهرداری (رصا) و ابزار یکپارچه مدیریت داده‌ها است.

کد خبر 748995

دیگر خبرها

  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • پاکی هوا ارمغان وزش باد‌های بهاری
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های انتخابیه سمیرم و لنجان برگزار می‌شود
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان