Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، نایلون گلخانه‌ای از نوع پلی اتیلن سبک و دارای افزودنی‌های مختلف برای بهره وری بیشتر تولید می‌شود، بر اساس نیاز درخواست کننده می‌توان از انواع مختلف افزودنی‌ها استفاده کرد به طور مثال یکی از پرکاربرد ترین نمونه‌های افزودنی اشعه ماوراء بنفش (UV) است که به نایلون uv گلخانه نیز معروف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایلون سه لایه گلخانه

مقاوم‌ترین نوع پلاستیک‌های سه لایه گلخانه‌ایاست که دارای روش تولید کاملاً متفاوتی نسبت به نمونه‌های تک لایه است و از استحکام و مقاومت بسیار بیشتری برخورد دار است، همینطور نمونه‌های سه لایه دارای طول عمر بسیار بیشتری نسبت به مدل‌های تک لایه است.

افزودنی ضد نور خورشید ضد اشعه ماوراء بنفش (UV)

نایلون uv باعث می‌شود که محصولات کشت شده از اشعه ماوراء بنفش در امان بمانند و همینطور باعث افزایش طول عمر خود پلاستیک گلخانه‌ای در برابر تابش مستقیم نور خورشید می‌شود. همینطور میزان افزودنی uv با توجه به میزان تابش خورشید در مناطق مختلف تفاوت دارد، که سانی پلاست با توجه به نیاز شما دقیقاً آنچه را که می‌خواهید تولید خواهد کرد.

کاربرد افزودنی uv چیست؟ بدون افزودنی uv پلاستیک در فضای باز با اولین سرد و گرم شدن شکسته و غیر قابل مصرف خواهد بود، به همین دلیل در مواد اولیه تولید این محصول از ۱ تا ۱۰ درصد افزودنی uv استفاده می‌شود تا مقاومت نایلون در برابر عوامل خراجی هم افزایش پیدا کند.

برخی افزودنی‌های مورد استفاده برای نایلون گلخانه؛

افزودنی لیز کننده (روان و صیقلی کننده): این افزودنی باعث هموار و صیقلی شدن سطح نایلون شده و باعث به حداقل رسیدن اصطحکاک با سطوح می‌شود و بیشتر برای سهولت کار در دماهای پایین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افزودنی ضد الکتریسیته ساکن: در هر صورت تولید با مواد اولیه پلی اتیلنی باعث افزایش الکترسیته ساکن بر روی سطح نایلون می‌شود که در آخر باعث جذب گرد و غبار می‌شود، افزودنی ضد الکتریسیته ساکن باعث رفع این مشکل می‌شود.

افزودنی ضدچسبندگی: این افزودنی تنها باعث عبور هوا در بین لایه‌های نایلون می‌شود و از چسبندگی آن جلوگیری می‌کند از همین رو باز کردن یا بستن رول به راحتی هر چه تمام تر انجام می‌شود.

افزودنی آنتی‌اکسیدان: این افزودنی باعث جلوگیری از آنتی اکسیدان می‌شود که در آخر باعث افزایش بازده ای استحکام و مقاومت، کشش و ضربه پذیری بیشتر می‌شود.
برای مشاهده نایلون عریض کشاورزی و گلخانه‌ای روی لینک کلیک کنید.

پاسخ به سوالات متداول در خصوص انواع پلاستیک‌های عریض گلخانه و کشاورزی

آیا با انبار کردن نایلون گلخانه‌ای در طول زمان باعث خرابی آن می‌شود؟ به علت وجود مواد uv نمی‌توان نایلون‌های عریض را در طول مدت زیاد انبار کرد و توقع داشت طی گذشت زمان خراب نشود به این دلیل که افزودنی uv دارای تاریخ مصرف می‌باشد. تاریخ مصرف uv با توجه به میزانی است که به نایلون اضافه می‌کنید اما به طور معمول تا ۵ سال طول عمر خواهد داشت، فرقی هم نمی‌کند از آن استفاده کنید یا آن را در انبار نگه دارید.

طول عمر نایلون عریض گلخانه‌ای و کشاورزی چقدر است؟ یکی از سوالات متداول نایلون عریض گلخانه میزان طول عمر این محصول است. سانی پلاست تولیدات خود را تا ۳ سال گارانتی می‌کند، به طور معمول نایلون‌های عریض تا ۵ سال طول عمر دارند که موارد گوناگون باعث کاهش یا افزایش طول عمر این محصول پلاستیکی خواهد شد.

هر کیلو نایلون گلخانه‌ای چند متر است؟ هر ۵ متر مربع نایلون عریض گلخانه‌ای برابر است با یک کیلو گرم، البته ضخامت سفارشی و نمونه‌های دو لایه و سه لایه تاثیر مستقیمی در وزن نهایی دارد اما به طور کلی هر یک کیلو قادر به پوشش ۵ متر مربع مساحت خواهد بود.

تولید در عرض ۱ تا ۱۸ متر

شرکت تولید کننده انواع محصولات پلی اتیلنی سانی پلاست هیچ محدودیتی در تولید پلاستیک‌های عریض ندارد و قادر است ابعاد مورد نیاز و ضخامت سفارشی شما را تولید کند.

پیشنهاد ما برای خرید این نوع پلاستیک، سفارش در عرض‌های بالای ۱۲ متر است زیرا یک تکه بودن پلاستیک باعث افزایش راندمان گلخانه می‌شود و از همه مهم‌تر ضایعات تولید به حداقل می‌رسد و باعث کاهش قیمت خواهد شد.

پلاستیک عرض ۲ متر

پلاستیک عرض ۴ متر

پلاستیک عرض ۶ متر

پلاستیک عرض ۸ متر

پلاستیک عرض ۱۰ متر

پلاستیک عرض ۱۲ متر

برای مشاهده انواع پلاستیک‌های کشاورزی و گلخانه‌ای روی لینک کلیک کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5367863

منبع: مهر

کلیدواژه: پلاستیک واحد های گلخانه ای کشاورزی کسب و کار خرید آنلاین بانک قرض الحسنه مهر ایران گروه خودروسازی سایپا واحد صنعتی تبلیغات شیرینی جات تسهیلات بانکی بیمه شخص ثالث موبایل مسکن صنایع غذایی سرمایه گذاری کنکور نایلون گلخانه باعث افزایش افزودنی uv گلخانه ای سه لایه طول عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم

پروژه اومااویا در ۲۳۰ کیلومتری شرق «کلمبو» پایتخت کشور سریلانکا به اجرا درآمده است. با افتتاح این پروژه ظرفیت آب مازاد رودخانه‌های استان «اووا» (Uva) برای توسعه کشاورزی منطقه کم‌آب مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و همزمان ظرفیت تولید ۱۲۰ مگاوات برق عملیاتی می‌شود.

 تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز پنج‌هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پُرباران به مناطق خشک، از جمله اهداف این پروژه است که به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا اجرا شده و با حضور مقامات دو کشور ایران و سریلانکا به‌ صورت رسمی افتتاح شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود